14 september 2018
Terug

Oplevering tribune SV Nieuwleusen

De accommodatie van SV Nieuwleusen op het Sportpark Het Klaverblad is het afgelopen jaar onderhevig geweest aan grondige verbouwingen. Bij de verbouwingen op het complex is door de sponsorcommissie direct rekening gehouden met de mogelijke commerciële kansen van het toekomstige clubgebouw. 

Hierdoor hebben zij de tribunestoelen van TAS Stadionreclame voorzien van sponsordisplays. Hierdoor is er een nieuwe (sponsor) inkomstenbron aangeboord de komende seizoenen voor sponsoren en verenigingsleden.

Hendrik Jan Huzen, lid sponsorcommissie S.V. Nieuwleusen verteld; ‘Bij het realiseren van ons nieuwe clubhuis annex tribune zochten wij naar mogelijkheden extra inkomsten te generen. Hierdoor kwamen wij in contact met Bjorn de Vries van TAS stadionreclame. Bjorn maakte ons enthousiast voor reclame op onze nieuwe tribunekuipstoeltjes. Wij starten een actie onder sponsoren, supporters en leden. Alle 228 stoeltjes werden door de sponsorcommissie aan de man / vrouw gebracht. Dit ook dankzij leuke documentatie en ondersteuning die wij van Bjorn kregen.

 

Tijdens het aanbrengen van de reclame op de stoeltjes was het prettig samen te werken met TAS stadionreclame. Dankzij korte lijntjes was de klus zo gepiept. 

Ook de nazorg was (enkele correcties) van TAS optimaal. 

 

De sponsoring loopt voor drie seizoenen. Wij hopen dan ook weer op deze prettige manier zaken met Bjorn de Vries te doen.’

Binnen enkele weken waren alle stoelen verkocht! Benieuwd wat de (nu nog) 'statische' tribune van uw vereniging op kan leveren? Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stadionreclame.com
Oplevering tribune SV Nieuwleusen