Bedrijfsprofiel

TAS Stadionreclame uit Dalfsen is begin 2014 gestart met het ontwikkelen van een nieuw product op het gebied van sponsormogelijkheden voor sportverenigingen. Wij hebben hiervoor een product ontwikkeld wat het mogelijk maakt stadionstoelen te voorzien van reclame uitingen. Voor de club betekent dit een extra inkomstenbron en voor de sponsor een innovatieve en een betaalbare manier van exposure. 

Naast deze nieuwe sponsormogelijkheid is een uniek concept bedacht. Het unieke aan dit concept is de laagdrempeligheid voor sponsoren en sponsorlogo's die eenvoudig te verwisselen zijn. Daarnaast kan de vereniging ons concept naar eigen inzicht invullen, bijvoorbeeld zelf de verkoopprijzen per stoel bepalen.

De club betaalt jaarlijks een vast bedrag per gesponsorde stoel. Hiervoor draagt TAS Stadionreclame zorg voor de montage en de bijbehorende service & onderhoud. Het bestellen van sponsorlogo's gaat eenvoudig en snel via het door ons ontwikkelde online webportaal voor clubs. 

Voor de verdere ontwikkeling werken we onder andere samen met hogescholen uit de regio, namelijk; Windesheim te Zwolle, Saxion Deventer en TU Twente Enschede.

Benieuwd naar onze huidige projecten? Klik dan hier

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.